ایام بزرگداشت مولانا در آذربایجان

 عده ای انسان خیّر و هنر دوست و عاشق مولانا برنامه  چند روزه ای در باکو ترتیب داده اند برای شناساندان و بزرگداشت مولانا سایت

دیروز سه نمایشگاه عکس و خطاطی و نقاشی از هنرمندان ایرانی و آذری افتتاح شد که در نوع خود بی نظیر بودند در این مراسم شهردار قونیه و آقای رضا دقتی نیز حضور داشتند.یک گروه دف و تار هم از ایران دعوت شده بودند که در مراسم شام هنر نمائی کردند و یک قسمت از برنامه که به نوعی سورپریز! محسوب می شد آقای سلیم موذن زاده  بشنو از نی ... رو اجرا کردند .

امروز هم ساعت هفت افتتاحیه رسمی مراسم با حضور گروه رقص سماع از قونیه خواهد بود که امیدوارم بتونیم به موقع برسیم و برای اولین بار شاهد این رقص باشیم برنامه مراسم

اگه تونستم عکس بگیرم چشم!

در حاشیه:

زمان افتتاح نمایشگاه نقاشی یه آقائی که فکر می کنم رئیس اتحادیه نویسندگان آذربایجان بود گفت : امیدواریم این اثر بزرگ ( مثنوی شریف ) به زبان آذری ترجمه بشه و همه بتونند استفاده کنند. ناگهان یه آقائی از وسط جمعیت گفت : پس من چکار کرده ام یه عمره؟! و کتابشو بالا گرفت و گفت این ترجمه مثنوی شریفه و رئیس هم دید که ناجور شده گفت : خوب این بدست ما نرسیده و در بازار نیست. آقای مترجم هم کوتاه نیومد و گفت: شما خودتون امضا کردید برای چاپ و تو بازار هم هست ... همهمه ای شد و ...

سر میز شام آقای دکتر ثروتی به عنوان نماینده ای از ایران و فردی که ۳۰ سال از عمرش رو وقف تفسیر و توضیح اشعار حافظ و عطار و مولانا کرده ٬ صحبت کردند و بعد از اشاره به اینکه در خانه به زبان ترکی صحبت می کنند اما تدریس و تحقیق رو به زبان پارسی انجام میدهند ولی خودشون رو ترک می دونند٬ در جمع سیبیل بند سیبیل آقایون آذری حقیقتی رو آشکار ا بیان کردند و اون اینکه در هیج زبانی به اندازه زبان پارسی منابع غنی در مورد عرفان وجود نداره.

شب قبلش هم در مراسمی خودمونی تر عکسهای آقای دقتی در همین زمینه رو که در قونیه و تاجیکستان و قزاقستان و... گرفته شده بود بصورت اسلاید شوئی ده دقیقه ای دیدیم که واقعا جای همه خالی لذت بردیم.دخترمون هم از اینکه در آینده می خواد عکاس بشه به آقای دقتی گفت و او هم پرسید چند سالته؟...  گفت: آفرین تو یه سال از من زودتر شروع کردی!

عکس های آقای رضا  دقتی از پاکستان و گوشه گوشه جهان

 

 

 

جعبه پیشنهادات

 فکر کنم این کارتون برای دفاتر رباست جمهوری در سراسر دنیا قابل استفاده باشه اختصاص اون فقط برای کاخ سفید نشینان  از مصادیق اسراف و تبذیره!!

هویجوری!

این عکس رو از یه جائی کپی کردم ! الان یادن نیست کجا بود! گفتم که ریا نشه

پ.ن۱.منظورم سایتی که ازش عکس رو کپی کردم یادم نیست و اسم عکاس رو٬ وگرنه مگه میشه من ندونم این عکس مربوطبه چیه و کجاست

 پ.ن.۲ در راستای نابودی زمین و هر چه زیبائیه ! متاسفانه شکار! بی رویه و از بیخ و بن کندن این گل زیبا در طی سالیان دراز٬ تقریبا داره به عاقبت یوزپلنگ ایرانی دچار می شه.

پ.ن.۳ الان شدیدا نوستالژیکم!

تقاضای بان: اقدام عاجل در زمینه گرمایش

 
بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد، از رهبران جهان خواسته است برای مقابله با تغییرات جوی زمین به سرعت اقدام کنند.

وی به جمعی از رهبران کشورهای جهان در نیویورک گفت لازم است که هر موافقتنامه تازه جهانی برای کاهش گازهای گلخانه ای در چارچوب سازمان ملل مورد مذاکره قرار گیرد.

رهبران و نمایندگان 150 کشور جهان برای بحث درباره گرمایش زمین و چگونگی مقابله با آن در نیویورک گرد آمده اند.

جورج بوش، رئیس جمهور آمریکا، در این اجلاس حضور ندارد. او در همین هفته میزبان نشست دیگری در همین زمینه در واشنگتن خواهد بود.

آقای بان در این اجلاس بی سابقه در نیویورک گفت: "اگر همین حالا اقدام نکنیم، پیامد تغییرات آب و هوایی ویرانگر خواهد بود."

"ما برای رسیدگی به این مشکل همین حالا تدابیری که امکان اجرای مالی آنها وجود داشته باشد و همچنین فناوری های لازم را در اختیار داریم." لینک ( چون بی بی سی در ایران نمی گیره! تمام مطلب رو اینجا می آرم.)

آقای بان گفت که سازمان ملل محل مناسبی برای مذاکره درباره یک معامله تازه برای کاهش میزان تصاعد گازهای گلخانه ای است.

به گفته مت مکگرات، خبرنگار بی بی سی در نیویورک، این اظهار نظر آشکارا نشان می دهد که نشست 16 کشور در واشنگتن که آقای بوش میزبانی آن را به عهده خواهد داشت، چیزی بیش از یک نمایش جانبی برای آقای بان کی مون است.

آقای بان امیدوار است ملاقات سازمان ملل نقش نیروی محرکه برای مذاکرات گرمایش زمین که قرار است در دسامبر در بالی، اندونزی، برگزار شود را بازی کند.

آرنولد شوارتزنگر، فرماندار کالیفرنیا، که در این اجلاس شرکت دارد گفت که وقت آن است که نگاه ها از پیمان 1997 کیوتو گرفته شود. هدف آن پیمان کاهش تصاعد گازهای گلخانه ای بود.

وی گفت: پیامدهای تغییرات جوی در جهان چنان مشکل عاجلی است که دیگر مهم نیست چه کسی در گذشته مسئول آن بوده است - مهم این است که بدانیم چه کسی برای آینده پاسخگوست."

کالیفرنیا با وضع قانونی از صنایع فعال در این ایالت خواسته است تصاعد گازهای گلخانه ای را تا سال 2020 به میزان 25 درصد کم کنند.

آقای شوارتزنگر گفت: "ملل ثروتمند و ملل فقیر مسئولیت های مختلفی دارند، اما یک مسئولیت هست که همه دارند و آن عمل است - عمل، عمل، عمل."

آقای بوش قرار است روزهای پنجشنبه و جمعه میزبان نشست "متصاعدکننده های عمده" جهان باشد.

نتیجه گیری سریع :  اگه قدرتمندان چشمهاشونو باز کنند می بییند که هیچ احتیاجی به بمب اتم نیست و از طریق همین گازهای گلخانه ای هم میشه دنیا را نابود کرد به طوری که اثری از هیچی نمونه!

 برای محدود کردن خطرات ناشی از گازهای گلخانه ای در سال ۱۹۹۷ قراردادی توسط ۱۶۰ کشور امضاء شد. هدف از این قرارداد محدود کردن تولید گازهای گلخانه ای به میزان ۸ درصد تا سال ۲۰۱۲ است.

این قرارداد توسط برخی از کشورها، ازجمله آمریکا که ۳۶ درصد گازهای گلخانه ای را تولید می‌کند ، پذیرفته نشده است.

ایران نیز پس از مخالفت های زیاد در داخل  کشور، اخیرا به این پروتکل ملحق شده اما از جمله کشورهایی است که در حال حاضر تعهدی به این پروتکل ندارد.

در حالی که سرمایه گذاری کشورهای توسعه یافته در کشورهایی نظیر ایران می تواند در کاهش گازهای گلخانه ای در سطح جهان از یک سو و پاکیزه شدن صنایع در ایران از سوی دیگر منجر شود، ایران تا به امروز با وجود پیشنهادهایی که از سوی برخی کشورهای اروپایی دریافت کرده است، هنوز نتوانسته چنین سرمایه هایی را به کار گیرد.لینک

معصومه ابتکار، رئیس سابق سازمان محیط زیست ایران، در این باره می گوید: "در دولت قبلی روی این مسئله مواضع روشنی وجود داشت و همچنین ایران در مذاکرات کیوتو نقش موثر و حتی نقش راهبری داشت. ممکن است در مقطع کنونی که مسائل مختلفی پیش روی دولت و مسوولان است این مسئله، اولویت تلقی نشود."